Εταιρία

H METALART δραστηριοποιείτε στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1990 με κεντρικό σκοπό την προσφορά προιόντων ανώτατης ποιότητας αλλά και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με στόχο πάντα την ολική ικανοποίηση των πελατών της.

Για το λόγο αυτό η εταιρία διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα των παραγόμενων προιόντων πριν αυτά καταλήξουν στην αγορά. Τα προιόντα μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας από έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό.

Φιλοσοφία και τιμή μας είναι που καταφέρνουμε, έως και σήμερα ,παρά τις δυσκολίες, όλα μας τα προιόντα να αναγράφουν "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ" !!

Πιστοποιήσεις

Στην συνεχή προσπάθεια για υψηλή ποιότητα προς τους πελάτες μας, η Metal Art, χρησιμοποιεί μεθόδους και διαδικασίες η οποίες φέρουν όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εν λόγο πιστοποιητικά.

Η Metalart...

H Metalart δραστηριοποιείτε στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1990 με κεντρικό σκοπό, την προσφορά προιόντων ανώτατης ποιότητας όπως ομπρέλες και ξαπλώστρες αλουμινίου παραλιας. Επίσης παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με στόχο πάντα την ολική ικανοποίηση των πελατών της.

Επικοινωνία...

ΕΚΘΕΣΗ
3ο χιλ. Σερρών - Θεσσαλονίκης
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 
Βουλγαρία Πετρίτσι
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Τηλ: 2321.302836 Φαξ: 2321.302836
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-17:00
Σάββατο: 10:00-14:00